Satakiloiset siskot -sarjan Tammy Slaton avioliittoon – tällainen on uusi mies

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjassa esiintynyt Tammy Slaton on astunut avioliittoon Caleb Willingham -nimisen miehen kanssa. Kaksikko tapasi toisensa lihavuuden hoitoon erikoistuneella vieroitusklinikalla. He menivät kihloihin aiemmin tänä syksynä.

– Te kaikki tunsitte minut Tammy Slatonina, mutta nyt te kaikki tunnette minut rouva Tammy Willinghamina. Olen nyt naimisissa!, Tammy kertoi People-lehdelle vihkivalan vaihtamisen jälkeen.

Nyt kun pariskunta on aviomies ja vaimo, Caleb aikoo muuttaa Kentuckyyn Tammyn kanssa, kun he saavat luvan lähteä kuntoutuskeskuksesta. Tiedossa ei ole, kauan herra Willingham on viettänyt aikaansa kuntoutuksessa. Miehestä tiedetään muutenkin hyvin vähän. Hän on 39-vuotias ja hän on Facebooki profiilin mukaan kotoisin Evansvillesta, Indianan osavaltiosta.