Lomareissu päättyi jo lentokentällä – vaimo löysi rivoja kuvia miehensä puhelimesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen pariskunnan loma Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa päättyi ennen kuin se ehti edes alkaa. Poliisiraportin mukaan pariskunnan nainen pidätettiin epäiltynä miehensä kimppuun hyökkäämisestä lentokentällä. Vaimo löysi rivoja kuvia miehensä puhelimesta.

WCSC:n mukaan 55-vuotias Paula Barbour saa nyt syytteen perheväkivallasta Charlestonin kansainvälisellä lentokentällä keskiviikkona tapahtuneen kohtaamisen jälkeen. Poliisi keskeytti nyrkkitappelun lentokentällä vain hetki sen jälkeen, ku he olivat laskeutuneet kaupunkiin. He olivat saapuneet Etelä-Carolinaan lomalle, mutta vaimon mieliala muuttui happamaksi, kun hän näki useita sopimattomia valokuvia miehensä kännykässä.

– Epäilty sanoi, että hän halusi vain päästä pois uhrin luota ja lentää takaisin kotiin, todetaan poliisin raportissa.

Mies yritti ensin kiistää joutuneensa vaimonsa pahoinpitelyn kohteeksi, mutta valvontakameran kuvissa näytettiin, kuinka hänen vaimonsa potki miehensä jalkoja, heitti puhelimen lattialle ja yritti lyödä häntä kasvoihin. Oli epäselvää, mistä pariskunta lensi Etelä-Carolinaan ja missä he olivat aikoneet viettää laatuaikaansa yhdessä.