Iida Vainio rintavana Kanarialla – upea poseeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä neitokainen Iida Vainio nousi yhdessä yössä julkisuuteen mentyään olympialaisissa kultaa voittanutta kiekkoleijonien joukkuetta vastaan iltapuvussa lentokentälle keskellä talvea. Sittemmin Iidan elämään on mahtunut runsaasti käänteitä. Nyt nainen on vaihtanut kultamekon Suomen itsenäisyyspäivään sopivaksi.

Tällä kertaa Iida on suunnannut viettämään joululomaansa Kanariansaarille, jossa hän poseeraa nyt upeassa somekuvassaan rintavana rantabulevardilla muurilla istuskellen. Kuvaa otettaessa Kanariansaaria parhaillaan piinaavat kovat tuulet eivät selvästikään vielä olleet iskeneet.

Iida Vainio tapailee nykyisin mahdollisesti suomalaista jääkiekkoilijaa. Hän erosi taannoin nyrkkeilijärakkaastaan, koska heillä oli erilainen näkökulma elämään ja rakkauteen. Iida on saanut runsaasti julkisuutta kuluneen vuoden aikana ja hänestä on kehkeytynyt yksi Suomen julkkiskentän näyttävimmistä naisista.