Jesse James heitti raskaana olevan vaimonsa ulos – ero eskaloitui uskottomuusepäilyihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moottoripyörävalmistaja West Coast Choppersin toimitusjohtaja ja televisiopersoona Jesse Jamesin raskaana oleva vaimo Bonnie Rotten haki äskettäin avioeroa. Nyt Jesse James on vaatinut vaimonsa muuttoa ulos pariskunnan Teksasissa sijaitsevasta kodista.

Jesse James ei halua raskaana olevaa vaimoaan Bonnie Rottenia kotiinsa. TMZ:n mukaan 53-vuotias James jätti vastauksensa Rottenin viimeisimpään avioerohakemukseen ja pyysi tuomaria estämään naisen pääsyn heidän kotiinsa. James pyytää myös omistamiensa autojen ja moottoriajoneuvojen täysomistajuutta ja hallintaa.

Bonnie Rotten perui ensimmäisen avioerohakemuksensa, koska hän ei löytänyt todisteita miehensä olleen uskoton seksuaalisesti. Hän löysi pelkästään viestejä muilta naisilta. Vain viikkoa myöhemmin hän päätti hakea eroa uudelleen. Kerroimme aiemmin, että 29-vuotias vaimo syytti Jamesia pettämisestä ja teki siitä ison numeron sosiaalisessa mediassa.

– Vannon, kulta, en pettänyt sinua!! Olen pahoillani, että jouduimme riitaan, Jesse James aneli tällöin sosiaalisessa mediassa.

Pari solmi avioliiton kesäkuussa intiimin takapihaseremonian aikana. Tämä on Jamesin viides avioliitto ja Rottenin toinen. Bonnie Rotten on oikealta nimeltään oleva Alaina Hicks. Jesse James on tullut suomalaisille tutuksi West Coast Choppersin toimitusjohtajana ja Monsteri-talli ohjelman juontajana.