Astrologit: Suurten muutosten aikakausi alkaa 2023

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikoinaan koko eläminen niin viljelyineen kuin terveydenhoitoineen toteutettiin astrologian neuvojen tai taivaankappaleiden liikkeiden mukaan. Astrologia ei ole ennustamista, se on matematiikkaan perustuvaa laskemista ja laskelmien tulkitsemista.

Yksi kuuluisimmista astrologiaa hyödyntäneistä tulkitsijoista on 1500-luvun astrologiaa harjoittanut Michel de Nostredamen, joka tunnetaan myös nimellä Nostradamus. Aikoinaan ymmärrettiin, että planeettojen keskinäinen vetovoima ja energia vaikuttaa kaikkeen.

Osa pitää astrologiaa humpuukina sen kaupallisen ja viihteellisen horoskooppien vuoksi. Jos haluaa sukeltaa astrologiaan pintaa syvemmälle, tulee oppia hyödyntämään paljon muutakin syntymäajankohdan tähtikartalta kuin pelkistettyä versiota.

Astrologien mukaan vuosi 2023 on suurten muutosten vuosi. Pluto, Saturnus, Jupiter ja Kuun noususolmut muuttavat astrologisia merkkejä vuonna 2023. Tämä tarkoittaa, että edessä on paljon muutoksia ja asiat vaihtuvat uudenlaiseksi. Elämä voi muuttua radikaalisti ja tavalla, jota emme välttämättä vielä ymmärrä.

Kaikista suurin ja tärkein muutos koskee Plutoa, joka vaihtaa merkkiä keskimäärin kerran 20 vuodessa. Se siirtyy nyt Vesimiehen merkkiin, 23.03.2023. Pluton myötävaikutuksesta elämä muuttuu täydellisesti.

– Pluto viettää vain 3 kuukautta Vesimiehessä vuonna 2023, mutta se riittää antamaan meille esimakua siitä, mitä on tulossa elämämme seuraavien 20 vuoden aikana, suosittu Astro Butterfly -niminen blogi kertoo.

Pluto mullistaa myös yhteiskuntamme. Vesimies on ihmisryhmien merkki, ja se edustaa Kauriin kanssa yhteiskuntaa. Sen vaikutus on etenkin sosiaalisissa järjestelmissä, instituutiossa, ihmisryhmien sulautumisessa ja valtion roolissa.

– Vesimies on myös innovaation, internetin sekä ihmisten ja datan verkostojen merkki. Kun Pluto on Vesimiehessä, teknologian ja tekoälyn roolia yhteiskunnassamme tarkastellaan tiukasti: ne järjestelmät ja tekniikat, jotka ovat vioittuneet paljastuvat, kun taas arvonluontiteknologiat ja dataratkaisut jatkavat lisääntymistä ja muuttavat elämämme kaikkia osa-alueita.