Julkkiskokki Sami Garamin erosotku paisuu – vaimolta raju syytös

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiosta tunnettu julkkiskokki Sami Garam on eronnut vaimostaan Nina Garamista. Erosta on tullut likainen, sillä sen syitä on riepoteltu otsikoissa ja Nina on julkaissut ex-miehestään vähemmän mairittelevia väitteitä sosiaalisessa mediassa.

Huhtikuussa 2019 Samin kanssa naimisiin mennyt Nina on syyttänyt miestä uskottomuudesta. Sami on kieltänyt väitteet. Nina on kertonut muun muassa Seiska-lehdelle, että liitto päättyi pelkästään miehen tahdosta ja ero tapahtui hänen mielestään julmalla ja nopealla tahdilla. Nyt Nina on avannut tuntemuksiaan Facebookissa.

– Mietin vaan, ettei mies kyllä yhtään muutu, jos ajattelee munallaan. Harmittaa, miten höynäytetyksi oon joutunut. Narsisteista sanotaan, että heillä on ihana puoli ja sitten ei-niin-ihana. Pitäisi varmaan olla onnellinen, kun pääsin eroon paskasta tyypistä, mutta tunteet ei muutu niin nopeasti. Paitsi Samilla, hän kirjoittaa nettiin.

Hän vihjailee, että miehensä muualla vietetyt yöt muuttivat avioliiton suunnan nopeasti huonompaan. Pariskunta on toimittanut viralliset eropaperit oikeuteen ja muuttanut erilleen.