Häiriköt sikailivat Himoksella – Robinin keikka jouduttiin keskeyttämään: Työturvallisuus vaarassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa ravintoloissa ja muissa keikkapaikoilla kohdataan ajoittain häiriköitä, jotka ovat keskittyneet lähinnä pilaamaan muiden paikalla olevien mukavan illan. Näin kävi tällä kertaa Himoksella, jossa Robinin keikkaa häiriköitiin niin paljon, että se jouduttiin lopulta keskeyttämään. Poptähti kertoo illan tapahtumista sosiaalisen median päivityksessään.

– Olen erittäin surullinen ja pahoillani, että jouduimme jättämään Himos Areenan keikkamme kesken toistuvasti lavalle kohdistuneesta häirinnästä johtuen. Yleisöstä lentäneet juomat ovat lavalla olevalle laitteistolle ja ennen kaikkea meille esiintyjille turvallisuusriski. Olen aidosti todella pahoillani niiden puolesta, jotka olivat tulleet viettämään ihanaa iltaa yhdessä ystävien kanssa. On äärimmäisen harmillista, että yksittäisistä ihmisistä johtuen kaikkien illanvietto jäi ikävästi kesken, Robin kertoo tilanteesta.

– Ymmärrän, että pettymys on suuri ja ette ole ainoita. Olen aina sen puolella, että keikka vedetään loppuun kävi mitä kävi, mutta valitettavasti en ole ainoa ihminen lavalla. Olen myös työnantaja muusikoille ja teknikoille, joiden työturvallisuus on vaarassa kun lavalle lentää kovia esineitä. Niitä on vaikea väistää tai ennustaa ja jos asiaan ei puutu, ne voivat johtaa vakaviin vaaratilanteisiin. Ymmärrätte varmasti tilanteen ja toivon, että saatte viettää mitä ihanimman uuden vuoden tästä huolimatta, Robin jatkoi.