Jättääkö Christine Brown Sisarvaimot-sarjan? Näin Kodysta eronnut nainen vastaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu Sisarvaimot-realitysarja on seurannut Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Nyt sarja on muuttunut lyhyessä ajassa siten, että Kody on eronnut kolmen naisen kanssa. Christine Brown lähti kävelemään ensimmäisenä, sitten Janelle Brown ja lopulta Kody ilmoitti myös Meri Brownille, että heillä ei ole yhteistä tulevaisuutta. Avioliittoon on jäänyt enää Kodyn virallinen vaimo, Robyn Brown.

Nyt sarjan fanit palavat tietenkin halusta tietää, miten Sisarvaimot-ohjelman käy, jos Sisarvaimot ovatkin nykyään sinkkuja? Perheestä ensimmäisenä eron ottanut Christine Brown vakuuttaa, että hänellä ei ole aikomusta lähteä sarjasta pois, vaikka hänen henkinen ja 25 vuotta kestänyt avioliittonsa on päättynyt Kodyn kanssa ja nainen ei ole enää Sisarvaimo.

– Tämä on itse asiassa kuvaussetti kotonani! Olen niin innoissani. Tulet rakastamaan sitä! Joten näet taakseni, tässä istun. Tuottaja istuu tämän ihanan pöydän ääressä, jonka hän teki takanani, Brown esittelee Utahin kodissaan kuvatulla Tiktok-videolla.

@christine_brownsw Sneak peek of my new set in my basement in Utah! #sneakpeak #tlc #sisterwives #christinebrown #fyp #foryoupage ♬ original sound – Christine Brown