Kuvat kuin miestenlehdestä – Paris Hiltonin jouluasu ei liikaa peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hilton-suvun perijätär Paris Hilton kertoi taannoin olevansa huolissaan filltereiden vaikutuksista tämän päivän nuoriin. Hänen mielestään kuvia keinotekoisesti parantavat tekniikat antavat nuorille epätodellisen kuvan todellisesta kauneudesta.

Nyt Hilton on poseerannut jouluisissa kuvissa poikkeuksellisen rohkeassa asussa, jollaista ei taatusti perheen yhteisessä aattoillassa nähdä. Hän oli nimittäin pukeutunut pelkkään punaiseen alusasuun ja kuvat olisivat hyvin voineet olla miestenlehden sivuilta.

Paris Hiltonilla on 18 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän puhui myös ”typerän blondin” hahmostaan, jota hän on esittänyt Simple Life – ohjelman jälkeen. Hän tietää, että ihmiset aliarvioivat hänet helposti.