Poliisin henki pelastui täpärästi – auto vyöryi rajusti päälle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohion osavaltiossa työskennellyt Willoughbyn poliisilaitoksen viranomainen oli vähällä jäädä holtittomasti tiellä heittelehtineen ajoneuvon alle. Auto oli lähtenyt kuljettajan hallinnasta jäisellä moottoritiellä joulupäivänä. Se törmäsi lopulta poliisin ajoneuvoon.

Poliisin ajoneuvoon varustettu kameraa kuvasi tapahtumat liukkaissa olosuhteissa Ohio State Route 2:lla noin kello 11:15. Poliisi oli paikalla toisen kolarin vuoksi. Hän seisoi valtatien reunalla seuraamassa vastaantulevaa liikennettä, kun yhtäkkiä huomasi kohti tulleen ajoneuvon. Hän juoksi pois tieltä ja hyppäsi sivuun.

Muutama sekunti myöhemmin Toyota Tundra törmäsi poliisiauton takaosaan ja kimposi toiselle puolelle tietä useita kertoja ympäri pyörähtäen. Kuului kova pamaus ja auton osia lensi ilmaan. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa ja alueella oli paljon mustaa jäätä, Cleveland 19 raportoi.