Jason Derulo ottaa kunnian TikTokin suosiosta: ”Ilman minua sovellus ei olisi näin iso”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuisesti tunnettu supertähti Jason Derulo on suosittu artisti myös TikTok-sovelluksessa. TikTokissa miehellä on lähes 57 miljoonaa seuraajaa. Hän uskoo vankasti siihen, että hän oli merkittävä palanen TikTokin suosion kasvattamisessa.

Jason Derulo kertoi Kick Game -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla miten hänestä tuli niin suosittu käyttäjä TikTokissa. Miestähti on myös sitä mieltä, että hän auttoi muovaamaan läsnäolollaan ja tekemällään sisällöllä TikTokista sitä minkälainen sovellus se on nykyään.

– TikTokissa oli aiemmin lähinnä tanssivideoita ja videoita, joissa ihmiset laulavat suosittujen kappaleiden päälle. Minä aloin kuitenkin esittelemään sinne täysin uudenlaista sisältöä, minkä jälkeen sovelluksen suosio räjähti käsiin, Derulo kertoo itsevarmasti.

Jason Derulon seuraajamäärä sovelluksessa kasvoi samaan aikaan kun sovelluksen suosiokin. Miehen lisäksi TikTokissa on kuitenkin valtavan suuri joukko muitakin suosittuja sisällöntekijöitä, joten sovelluksen kasvu on varmasti enemmänkin monen tekijän summa kuin yhden ihmisen ansiota.