Karkkivaras yritti viedä koko kulhon – perheenisä toimi kuin supersankari

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana kiertää talolta talolle kysymässä: ”Karkki vai kepponen”. Osa perheistä kiertää tradition siten, että jättävät karkkia oven pieleen kaikille halukkaille. Perinne on hieman samanlainen kuin Suomessa pääsiäisenä virpoessa.

Taannoin ovikellokamera kuvasi kuinka eräs perhe oli jättänyt kulhollisen karkkia talon etupihan terassille Yhdysvalloissa halloween-iltana. Talon eteen pysähtyi Jeep-henkilöauto ja sieltä tuli armeija-asuun pukeutunut mies, joka kaappasi koko kulhon mukaansa.

Sattumalta talon isäntä oli tien toisella puolella naapurin kanssa juttelemassa. Hän näki tilanteen ja syöksyi sotilaspukuisen varkaan perään. Hän sai kulhon takaisin ja ajoneuvo jatkoi matkaansa. Pian tämän jälkeen emäntä tuli ovelle kysymään, mitä oli tapahtunut. Isäntä kertoi.

– Okei, jos minun täytyy istua tässä vieressä pesäpallomailan kanssa, niin teen sen, emäntä tokaisee.

Tästä talosta ei karkkia viedä.