Mike Tyson yhteistyössä arkkivihollisensa kanssa: ”Jos olisin pössytellyt, en olisi purrut hänen korvaansa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen raskaansarjan nyrkkeilijä Mike Tyson tunnetaan nykyään kannabiksen puolestapuhujana ja yrittäjänä. Nyt hän on yhdistänyt voimansa entisen kilpakumppaninsa Evander Holyfieldin kanssa. Kaksikko muistetaan ottelusta, joka päättyi Tysonin purtua Holyfieldiä korvasta.

Tyson lanseeraa Holyfieldin kanssa Holy Ears -kannabismakeisen heidän perustamansa Carma Holdings -yhtiön kautta. Yhtiön suunnitelmissa on julkaista ensi vuonna myös Holyfieldin omia kannabistuotteita. Tyson lanseerasi jo aiemmin Mike Bites -nimisen kannabiskarkin, joka on purrun korvan muotoinen.

– Jos olisin pössytellyt, en olisi purrut hänen korvaansa!, Tyson vitsaili Huffpost-lehdelle.

– Mike ja minä olemme pitkään kilpailleet toistemme kanssa, ja olemme myös arvostaneet toisiamme. Se ottelu muutti molempien elämän. Silloin emme tajunneet, että olimme huippu-urheilijoinakin suurissa tuskissa. Nyt, 20 vuotta myöhemmin, meillä on mahdollisuus jakaa lääkettä jota kummatkin olisimme tarvinneet urallamme, Holyfield kuvaili tiedotteessa.