Sointu Borg antoi nuorille elämänohjeita: ”Siinä ei Milla Magia -temput auta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Diili-ohjelman taannoin voittanut Sointu Borg sai taannoin myös arvostetun palkinnon puhujana ja laajensi toimenkuvaansa myös kirjailijaksi. Monipuolinen ja näyttävä nainen inspiroi monia suomalaisia kaunottarena, joka sanoo suoraan mitä ajattelee.

Sointu Borgilla on hänen Instagram-kanavallaan 100 000 seuraajaa. Nyt nainen on lähtenyt valloittamaan sanavalmiilla sisällöllään myös TikTok-sovellusta. Sointu Borg kertoo Sointuorvokki-nimisellä kanavallaan antavansa nuorisolle elämänohjeita, joita tähden kanavalle onkin ilmestynyt jo kaksin kappalein.

Borg haluaa videollaan antaa nuorille seuraajilleen ohjeen rakkauselämäänsä varten. Häntä on alkanut ärsyttämään sosiaalisessa mediassa leviävä sisältö, jossa naiset antavat neuvoja siihen miten toisen ihmisen saa rakastumaan itseensä.

– Jos joku äijä ei oo susta kiinnostunut, niin siinä ei mitkään v#tun Milla Magia -temput auta. Se on lähtökohtaisesti tuhoon tuomittu asetelma, Sointu Borg lataa videollaan.

@sointuorvokki Unohtakaa Milla Maiga -temput #deittailu #deittailuhuumori #deittailuvinkit #nuoriso #rakkaus #elämänohje ♬ alkuperäinen ääni – sointuorvokki