Treffit halvalla? Ota tästä ideat tiukalle budjetille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parisuhdetta kannattaa vaalia ja hoitaa myös taloudellisesti tiukkana aikana. Jos kaipaa omaa rakkautta vierelleen, voi inflaation tuoma köyhyys vaikuttaa tapailemiseen. Vinkkaamme nyt edulliset tavat treffailla oman tai uuden kumppanin kanssa, jolloin yhdessäolosta voi nauttia myös kukkaronnyörien ollessa tiukalla.

Avoimet komediaklubit ovat hauska tapa nauttia naurusta ja yhdessäolosta. Erilaisilla klubeilla järjestetään open mic -tapahtumia, jossa tavalliset ihmiset pääsevät testaamaan esiintymiskykyjään. Tapahtumiin ei yleensä ole pääsymaksua. Iltaan voi yhdistää vaikkapa road tripin vieraalle paikkakunnalle ja käydä samalla katsomassa nähtävyyksiä.

Ulkona voi harrastaa vaikka mitä ilmaiseksi, aina retkeilystä luisteluun ja polkupyöräilystä kävelyyn arboretumissa. Menkää kirjastoon tai kirpputoreille. Yksi keino on pestata itsensä vapaaehtoistyöhön, jolloin pääsee esimerkiksi kumppanin kanssa tapahtumiin mukaan. Museoihin on kaksi yhden hinnalla -päiviä ja uimahalleihin pääsee edullisesti polskuttelemaan kalliin kylpylän sijaan. Treffit voi myös järjestää kotona kokkaillen ja elokuvia katsellen.