Uudenvuodenaatto synnytyssalissa: Kaksoset syntyivät eri vuosina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaksostyttöjen oli määrä syntyä Yhdysvaltojen Teksasissa uudenvuodenpäivänä puolenyön aikoihin. Koska synnytys ajoittui täsmälleen vuodenvaihteen tienoille, syntyivät pienokaiset eri vuosina.

Kali Jo Scott synnytti ensimmäisen kaksostyttönsä Annie Jon kello 23:55. 31. joulukuuta vuonna 2022. Toisen tyttären, Effie Rosen, hän synnytti 1. tammikuuta 2023 kello 01:01. Asiasta oli vitsailtu perheessä, mutta todellisuus on usein tarua ihmeellisempää. Nyt molemmilla tytöillä on oma syntymäpäivänsä.

Annie Jo oli synnytyssairaalan viimeinen vauva, joka syntyi vuonna 2022. Hänen siskonsa Effie Rose voi ylpeillä puolestaan olevansa ensimmäinen vauva, joka syntyi samassa sairaalassa vuonna 2023.

– Haluamme varmistaa, että heillä on omat persoonallisuutensa ja että he ovat molemmat erityisiä ja ainutlaatuisia. Koska heillä on omat syntymäpäivänsä, lisää se heidän molempien erityisyyttä ja ainutlaatuisuutta, jota jotkut kaksoset eivät ehkä saa, Kali Jo sanoi.