Alessandra Ambrosio poseerasi rantalomalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt perheenäiti on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten hänen malliuransa on kuitenkin jatkunut.

Alessandra Ambrosio on tällä hetkellä perheensä kanssa ihanalla rantalomalla Meksikossa. Tähti on julkaissut lomaltaan monia näyttäviä kuvia, mutta nyt hän päätti esitellä kaunista lomakohdetta ja majoitustaan myös videon muodossa.

Alessandra Ambrosio on leikannut lomalta kertyneistä videopätkistä näyttävän koosteen, jossa nähdään miten kaunotar nautiskelee olostaan niin meren rannalla kuin My Blue Hotel -majapaikassaankin. ”Aloitan vuoteni paratiisissa”, Ambrosio kertoo videonsa yhteydessä.