Mikä kaunotar! Ellie Goulding esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ellie Goulding on kiistänyt pettäneensä Ed Sheerania Niall Horanin kanssa, kun huhun mukaan 36-vuotiaan laulajan uskottiin olleen suhteessa poptähti Sheeranin kanssa vuonna 2013. Samaan aikaan hänen uutisoitiin seurustelevan Horanin kanssa.

Kerroimme aiemmin miten Ellie kumosi huhut Tiktokissa julkaisemallaan videolla. Nyt Goulding esittelee upean rantakuntonsa, kun hän on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa biksukuvan itsestään.

Laulaja nähtiin pitävän Niallia kädestä Video Music Awards -tapahtumassa. He olivat Niallin kanssa vain ystäviä, eikä kädestä pitäminen tarkoittanut seurustelua. Vain kuukausi sen jälkeen Ed kommentoi, että ihmiset eivät yleensä pidä kädestä, jos he ovat vain ystäviä ja väitti, että hänen ja Ellien välillä oli alunperin sutinaa.