Jennifer Aniston TikTok-trendeistä: ”En ikinä tekisi näin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Aniston liittyi vasta muutama vuosi sitten Instagramiin, mutta ei ole tutustunut vielä TikTokiin. Nyt nainen sai Alluren videohaastattelussa kommentoida erilaisia TikTok-trendejä, jotka ovat kasvattaneet suosiotaan kyseisessä sovelluksessa.

Jennifer Aniston näki miten ihmiset poistavat kotonaan mustapäitä ja värjäävät kulmakarvojaan vaaleiksi. 53-vuotias tähti muisteli tilannetta, jolloin suosittu meikkitaiteilija kysymättä vaalensi hänen kulmakarvansa. Siihen aikaan kun Aniston oli nuori, näyttelijöiltä ei hänen mukaansa kysytty mielipidettä siihen saako heidän ulkonäköään muuttaa vai ei.

Sosiaalisessa mediassa nousi aiemmin viraalihitiksi salaattiresepti, jota kutsuttiin Jennifer Anistonin syömäksi salaatiksi Frendit-sarjan kuvauksissa. Sama resepti on lähtenyt leviämään myös TikTokissa, mutta nainen on paljastanut, että se ei ole lainkaan samanlainen salaatti kuin se mitä hän söi.

– Tämä näyttää herkulliselta, mutta ei ole sama salaatti. Minun salaatissani oli muun muassa jäävuorisalaattia, tomaattia, rapeaa kalkkunapekonia, vain hieman kikherneitä, salamia ja kanaa, Aniston paljastaa.