Miljoonien miesten päiväuni – Reese Witherspoon joogasi kuistilla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Tähti on ihastuttanut viime vuosina myös tuottamassaan Big Little Lies -sarjassa, jota on esitetty kaksi tuotantokautta.

Reese Witherspoon on tehnyt jo monia erilaisia työnkuvia elokuvien ja television parissa aina käsikirjoittajasta ja tuottajasta näyttelijäksi saakka. Nykyään hänellä on myös oma naisille suunnattu vaatemerkki Draper James, jonka mallina tähti itse usein poseeraa.

Tuoreella Instagram-videollaan 46-vuotias näyttelijä esittelee Draper James -merkin urheiluvaatemallistoa. Reese Witherspoon tekee videolla erilaisia joogaposeerauksia kuunnellessaan Lizzon Fitness -nimistä kappaletta.