Ville Valo kommentoi Bam Margeran nykytilaa: ”Surullista nähdä hänen muuttuvan hirviöksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Bam Margera on ollut viime vuosina usein otsikoissa päihdeongelmiensa vuoksi. Nyt toistuvasti vieroitushoidossa olleen tähden nykytilaan on ottanut kantaa hänen ystävänään aiemmin tunnettu Ville Valo.

Margera oli aikoinaan HIM-yhtyeen suuri fani ja yhteistyökumppani. Hän oli sekä Valon että muiden bändin jäsenten kanssa läheisissä tekemisissä erityisesti 2000-luvun alussa. Margera vihjasi taannoin syyttävänsä Valoa ongelmistaan.

– Kerran Valo avasi herätessään olutta. ”Ryyppäät aamulla? Päiväsaikaan”, ihmettelin. Hän vastasi: ”Joo, miksi ei?” Ihmettelin asiaa mutta sanoin etten aio antaa hänen tehdä niin yksin. Se oli ensimmäinen kerta kun ryyppäsin keskellä päivää, Margera kuvaili Steve-O:n podcastissa vuonna 2021.

Valo kertoi NME-lehden tuoreessa haastattelussa, ettei hän ole kuullut Margerasta vuoden 2017 jälkeen. Hän yritti ottaa yhteyttä tähän Jackassin Brandon Novackin kautta tuloksetta.

– Toivon hänen voivan paremmin, sillä hän on hyvä tyyppi. Hän on herkkä ja erityinen kaveri, ja on surullista nähdä hänen muuttuvan hirviöksi. Voin ehkä ymmärtää osittain miksi niin tapahtuu, mutta hänen täytyy lopettaa, Valo avautui.