Hailey Bieber murehtii veritulpan uusiutumista: ”Elän jatkuvassa pelossa”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Hailey Bieber joutui viime kesänä yllättäen sairaalaan. Justin Bieberin vaimonakin tunnettu 26-vuotias tähti kärsi oireista, joiden taustalta paljastui aivoihin muodostunut veritulppa. Hailey kuvaili kokemusta yhdeksi elämänsä pelottavimmista.

Viime vuoden tapahtumat kummittelevat vieläkin Hailey Bieberin mielessä. Veritulpasta toivuttuaan Hailey Bieber kertoi Daily Mail -sivuston mukaan alkaneensa kärsimään ahdistuksesta ja traumaperäisestä stressihäiriöstä pelätessään, että veritulppa uusiutuu.

Veritulpan uusiutumisen riski kasvaa iän myötä, mikä ei ole helpottanut mallikaunottaren ahdistusta. Kesällä lääkärit löysivät naisen aivoista pienen veritulpan, joka johti hapenpuutteeseen. Keho oli kuitenkin korjannut ongelman itse ja tähti toipui täysin muutamassa tunnissa.