Shay Mitchell nauttii kiireestä – näin 24 tuntia riittävät lapsille, työhön ja liikuntaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Valehtelevat viettelijät -sarjasta tutuksi tullut Shay Mitchell on kiireinen nainen, jolla on monta rautaa tulessa. Nyt videolla nähdään miten tähden 24 tuntia riittävät perhe-elämän ja lapsiarjen pyörittämiseen useiden yritysten lisäksi.

Shay Mitchell päästi Vogue-lehden kuvaajat seuraamaan häntä yhden päivän ajaksi. Naisen päivä alkoi sillä, että hän auttoi tytärtään Atlasta pukeutumaan ja pakkasi hänelle lounaan mukaan päiväkotiin. Sen jälkeen tähti suuntasi kuntosalille treenaamaan henkilökohtaisen ohjaajansa kanssa.

Treenin jälkeen nainen kiiruhti palaveriin hänen matkalaukkuja valmistavan yrityksensä Béisin toimistolle. Palaverista tähti siirtyi pizzalle. Lounaan jälkeen 35-vuotias Shay Mitchell haki tyttärensä mukaan ja kävi hänen kanssaan tekemässä hieman jouluostoksilla.

Illalla naisella oli vielä punaisen maton tapahtuma, jota varten hän kävi ammattilaisten meikattavana. Samalla kun hän istuutui meikkituoliin hän kävi videopalaveria toiseen yritykseensä, Ondaan, liittyen. Runsas työn määrä tai tarkasti aikataulutetut päivät eivät haittaa Shay Mitchelliä, joka kertookin videolla nauttivansa siitä, että hänellä on kiire ja paljon tekemistä.