Jack Nicholsonin kunto herättää huolta lähipiirissä – ei poistu enää kotoaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jack Nicholsonia ei ole enää viime vuosina nähty valkokankaalla. 85-vuotias näyttelijä vaikuttaa myös erakoituneen kotiinsa, mikä on herättänyt huolta hänen lähipiirissään.

Nicholson on vältellyt julkisuutta yli vuoden ajan. Hänet nähtiin viimeksi Beverly Hillsissä sijaitsevan kartanonsa ulkopuolella lokakuussa 2010, jolloin hän oli seuraamassa NBA-joukkue Los Angeles Lakersin ottelua poikansa Rayn kanssa. RadarOnline-sivuston mukaan lähipiiri pelkää Nicholsonin kärsivän dementiasta.

Nicholsonin kerrotaan olevan edelleen yhteydessä tiettyjen sukulaistensa, kuten tähden suojatiksi kuvaillun Rayn kanssa. Hänen seurapiirielämänsä vaikuttaa kuitenkin päättyneen. Nicholsonin pelätään menehtyvän yksinäisenä erakkona edesmenneen ystävänsä, Kummisetä-tähti Marlon Brandonin tavoin.

Nicholson tunnetaan rooleistaan lukuisissa yleisö- ja arvostelumenestyksissä kuten Hohto, Easy Rider, Chinatown, Batman ja The Departed. Hän teki toistaiseksi viimeisen roolinsa valkokankaalla vuonna 2010 ilmestyneessä romanttisessa komediassa How Do You Know.