Sisarvaimot-sarjan Kody Brownilla enää yksi vaimo – etsiikö pian uusia naisia perheeseen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Sarjassa on tapahtunut suuria muutoksia, kun kolme neljästä vaimosta on lähtenyt liitosta. Nyt Kodylla on enää yksi vaimo, Robyn Brown.

Kaikkien huulilla on kysymys, aikooko Kody Brown nyt etsiä itselleen uusia sisarvaimoja. Hän on kuitenkin vannoutunut moniavioisen elämäntyylin puolestapuhuja. Miehellä tuskin on menekkiä naismarkkinoilla entiseen malliin, koska miehen edesottamukset eivät ole näyttäytyneet kovinkaan mairittelevassa valossa viime vuosien aikana. Oikeastaa rehellisesti sanoen: Kody Brown vaikuttaa olevan todella itsekeskeinen virtsapää.

Kody Brownin vaimo, Robyn, haluaisi moniavioisen liiton. Hän kuitenkin sen päättyvän huonosti. Liitosta lähtenyt Christine Brown epäilee, että perheessä on oikeasti tilaa muille naisille. Robyn on selkeä suosikki ja mikäli hänen valta-asemaansa tullaan horjuttamaan, natisee liitto entistäkin enemmän.

– Kody sanoi, että hän ei periaatteessa halua enää useita vaimoja. Voisin kyllä kysyä ja pyytää sitä, koska haluaisin itse suuren ja moniavioisen perheen, mutta pelkään. Olen nyt nähnyt kuinka pieleen se voi mennä, Robyn paljastaa.