Spring Break Cruise -bileristeily aprillipäivänä – Stara VIP jo lähes loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aprillipäivänä, 1. huhtikuuta, Turun satamasta irtautuu Spring Break Cruise -bileristeily, jolla juhlakansaa viihdyttää Spotify-historiaa tehnyt Sexmane sekä huippusuositut Cledos ja Costi. Tapahtuman tuottaa Aura Fest -kaupunkifestivaalista tuttu tuotantoyhtiö Nordic Live Productions ja bileristeilyn halutuin tuote on luonnollisesti Stara VIP, joka on jo lähes loppuunmyyty. Staran lukijoille on vielä tarjolla muutamia alehintaisia Stara VIP -kampanjan lippupaketteja.

Kuva: Spring Break Cruise

Tallink Siljan Baltic Princess -laivalla lavoille nousevat myös Turisti, Fabe, Blacflaco, NCO ja Bizi. Artistien välissä tunnelmaa ylläpitävät DJ Sweedy ja DJ Petermayn. Lisää ohjelmaa bileristeilylle tullaan julkistamaan vielä lähiaikoina.

– Suomalaisen urbaanin musiikin uusi aalto on luonut tämän kaltaiselle risteilykonseptille tilauksen, johon me nyt vastaamme parhaalla osaamisellamme. Megasuositun lavaohjelman lisäksi risteilyn täydentää muu viihteellinen ja osallistava ohjelma, joka julkaistaan mahdollisimman pian. Kyllä tässä joutuu pohkeet venyttelemään ja rohkaisuryypyn ottamaan, iloitsee Spring Break Cruisen risteilyjohtaja Ari Myllyniemi.