Prinssi Harry ei ole puheväleissä perheensä kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry eli Sussexin herttua on myöntänyt, että ei ole tällä hetkellä puheväleissä veljensä, Walesin prinssi Williamin tai isänsä kuningas Charlesin kanssa. Äsken omaelämäkertansa julkaissut 38-vuotias kuninkaallinen on kertonut, että erimielisyydet ovat jatkuneet jo tovin.

Prinssi Harry vieraili Anderson Cooperin 60 Minutes -haastattelussa. Cooper kysyi suoraan, onko Harry puheväleissä veljensä tai isänsä kanssa. Haastattelussa tuli esille, että Harry haluaisi hieroa sovintoa.

– Tällä hetkellä emme ole puheväleissä. Mutta odotan sitä innolla. Odotan, että voimme löytää rauhan, Harry kertoi ja sanoi puhuneensa veljensä kanssa hiljattain, mutta isäänsä hänellä ei ole ollut mitään yhteyttä pitkään aikaan.