Suosittu Wednesday-sarja saa jatkoa – Netflix varmisti toisen tuotantokauden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Netflixissä viime vuoden lopulla supersuosioon noussut Wednesday saa toisen tuotantokauden. Netflixin lisäksi myös sarjan tuottajat Miles Millar ja Alfred Gough ovat julkisesti vahvistaneet valmistelevansa sarjan toista tuotantokautta.

Wednesday on mukaansatempaava fantasiasarja, joka on pullollaan yliluonnollisuuksia ja sarjan päähenkilön, Wednesday Addamsin, omalaatuista ja synkkää mielenmaisemaa. Sarjassa seurataan Addams Family -elokuvista tunnetun teinitytön elämää, josta ei sattumuksia ja kummallisuuksia puutu.

Kerroimme aiemmin miten myös suomalainen musiikki on saanut soittoa miljoonia katsojia keränneessä sarjassa. Sarjassa soitettiin sellometalliyhtye Apocalyptican versio Metallican Nothing Else Mattersista, joka sopiikin ohjelmaan kuin se olisi sitä varten sovitettu.