Zara Larsson ei halua lapsia – kuvat paljastavat syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson tunnetaan hänen useista superhiteistään, joita ovat muun muassa Never Forget You ja Ain’t My Fault. Artisti on pitänyt pienen julkaisutauon, mutta nyt nainen on viimein paljastanut, että hänen uusi Can’t Tame Her -nimeä kantava single julkaistaan 27. tammikuuta.

Zara Larsson on hyvin suosittu tähti myös TikTok-sovelluksessa. Tähti on ihastuttanut faneja hänen nokkelalla huumorintajullaan ja itseironiallaan. Nyt 25-vuotias laulaja on paljastanut tuoreimmalla videollaan syyn siihen minkä vuoksi hän ei itse halua lapsia.

Zara Larsson kertoi, että teini-ikäisenä hän osallistui ystäviensä kanssa lankutustrendiin. Videon taustalla nähdään kuvia vaarallisista lankutuspaikoista, joissa Larsson on käynyt makoilemassa kuvaa varten. Tällaisia paikkoja ovat muun muassa korkeat paikat ja junan raiteet.

– Minä en halua synnyttää vaginastani repeämiseen saakka sellaista lasta, joka ei arvosta elämäänsä, Zara Larsson pohtii.

Zara Larsson on varma siitä, että hänen lapsistaan tulisi samanlaisia tai pahempia kuin hän itse. Tähden mielestä hänen vanhat lankutuskuvansa ovat jo riittävä peruste sille, minkä vuoksi hänen ei kannattaisi tehdä lapsia.

@zaralarsson

I can’t deal with planking children

♬ original sound – Zara Larsson