Naisen M-koon rinnat eivät lopeta kasvamista – harvinainen sairaus taustalla

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

OnlyFans-palvelussa melkoiseen suosioon noussut povipommi Pamelia J on kertonut, että hänen jättimäisten rintojensa taustalla on harvinainen sairaus. Moni on varmasti ajatellut, että uhkealla ulkomuodollaan hyvin tienaava kaunotar olisi käynyt rintaleikkauksissa, mutta naisen mukaan rinnat ovat täysin luonnolliset.

Australialainen Pamelia James kertoo, että hän kärsii harvinaisesta sairaudesta nimeltään gigantomastia. Gigantomastia on saanut 27-vuotiaan naisen rinnat kasvamaan jo pelkästään viime vuoden aikana neljä kuppikokoa suuremmiksi.

Pamelia James on Daily Mail -sivuston mukaan yrittänyt saada lääkäreiltä apua terveydentilaansa. Perheenäiti on kertonut kärsivänsä melkoisista selkä-, niska- ja hartiakivuista valtavien M-koon rintojensa vuoksi.