Grace Boor säästi biksujensa kangasta – poseerasi palmujen alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon noussut Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mikä miehiä keskimäärin liikuttaa.

Tällä kertaa Grace on kuvattu nautiskelemassa auringosta kesätunnelmissa palmujen alla. Caymansaarilla lekotteleva julkkiskaunotar on pukenut ylleen hyvin niukat biksut, jotka taatusti huomattiin hotellin uimarannalla.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.