Mies pelasti vastasyntyneen oravan pihatieltä – ja ystävystyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia upeita esimerkkejä siitä miten ihmiset ovat lähentyneet villieläinten kanssa. Nyt videolla nähdään suloinen tarina miehestä ja oravasta, joista tuli hyvät ystävykset sen jälkeen kun mies kasvatti oravan vastasyntyneestä pienokaisesta täysikasvuiseksi saakka.

We Love Animals -kanava on julkaissut ilahduttavan YouTube-videon, jossa nähdään Ron-niminen mies kasvattamassa pientä oravaa. Ron löysi erään päivänä pihatieltään vastasyntyneen eläimen. Hän tunnisti sen oravaksi ja yritti palauttaa sitä emolleen, mutta oravaemo ei enää huolinut pesästä pudonnutta poikastaan.

Ron päätti yrittää pelastaa oravan. Hän juotti viikkojen ajan kolmen tunnin välein oravalle maidonkorviketta, joka oli tarkoitettu pienille koiranpennuille. Orava kasvoi ja viimein noin kuukauden ikäisenä se avasi silmänsä.

Kun Bobbyksi nimetty Orava oli tarpeeksi vanha, Ron rakensi pihapuuhun Bobbylle oman puisen pöntön kodiksi. Bobby ihastui uuteen kotiinsa heti ja on pysynyt pihapiirissä. Toisinaan se haluaa kuitenkin tulla edelleen talon sisälle vierailulle ja hyppää Ronin harteille.