Julianne Mooren meikkivinkit – nämä sopivat etenkin punapäille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julianne Moore on tehnyt pitkän uran elokuvanäyttelijänä. Korkeatuloisena tähtenä voisi kuvitella, että naisen kulutustottumuksetkin olisivat sen mukaiset. Nyt nainen on kuitenkin paljastanut, että hän esimerkiksi värjää itse omat ripsensä sen sijaan, että kävisi kauneushoitolassa.

Julianne Moore on ajaton kaunotar, joka tunnetaan etenkin hänen luonnollisen punaisista hiuksistaan ja pisamistaan. Nyt 62-vuotias tähti esitteli Voguen julkaisemalla YouTube-videolla parhaat kauneusniksinsä, jotka toimivat erityisen hyvin punapäille.

Julianne Mooren mukaan ihonhoito ja erityisesti aurinkovoiteen käyttäminen ovat tärkeitä asioita, koska punahiuksisilla on usein hyvin herkästi palava iho. Nainen esitteli myös meikkityylin, joka hänen mielestään imartelee punapäitä parhaiten.

Moni näyttelijän mukaan luulee, että punahiuksisille sopisi kasvoihin oranssin ja persikan sävyt, mutta tämä ei pidä Julianne Mooren mukaan paikkaansa. Tähti neuvookin rohkeasti kokeilemaan pinkin ja tumman luumun sävyisiä huulituotteita ja poskipunia.