90 Päivää morsiamena -sarjan Michael tunnusti – petti Amerikan Angelaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suuren suosion saavuttanut 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelma on esitellyt amerikkalaisen Angela Deemin ja nigerialaisen Michael Illesanmin rakkaustarinaa. Vaalea ja 57-vuotias Angela on epäillyt Michaelia uskottomuudesta jo pitkään. Hän jopa teki yllätysvisiitin Nigeriaan paljastaakseen pettämisen.

Nyt Michael on tunnustanut, että lähetteli viestiä toisen amerikkalaisen naisen kanssa ja tunnusti hänelle rakkauttaan. Hän lähetti naiselle viestiä jopa silloin, kun Angela oli sängyssä hänen vierellään.

Angela ja Michael on ollut etäsuhteessa vuosien ajan. On kuitenkin kerrottava, että myös Angela on iskenyt silmänsä toiseen mieheen, ja kyseessä on kanadalainen Billy. Billy ja Angela ovat tanssineet yhdessä videoiden välityksellä ja seuranneet toisiaan TikTokissa.

Angela kävi hiljattain lihavuusleikkauksessa, mikä näkyy naisen runsaasti hoikistuneessa ulkomuodossa. Hän on laihtunut melkoisesti ja esittelee uutta ulkonäköään mielellään. Nigerialainen mies on käyttänyt häntä ainoastaan hyväkseen päästäkseen Yhdysvaltoihin asumaan.