Jennifer Nicole Lee on nykyisin tulikuuma fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset noudattavat. Ylipainoinen perheenäiti laihdutti 40 kiloa totaalisen elämänmuutoksen myötä ja nousi julkkikseksi. Nykyisin Leellä on satoja tuhansia seuraajia eri somekanavissa.

Nyt Lee on esitellyt huipputimmiä vartaloaan erittäin niukoissa biksussa ja löysässä aamutakissa. Samalla hän tanssii villisti kameran edessä. Fanit ovat innostuneet videosta, jossa Jennifer nähdään taas todella vauhti päällä.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minikokoiset biksut, joista muodot ovat lähes pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.