Bella Hadidin leipäreseptistä tuli viraalihitti – näin se tehdään

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. 26-vuotiasta tähteä ihaillaan hänen persoonallisen kauneutensa vuoksi, ja plastiikkakirurgit ovatkin kertoneet, että moni nainen saapuu heidän vastaanotolleen Bella Hadidin kuvan kanssa.

Bella Hadidia on kutsuttu jopa maailman kauneimmaksi naiseksi. Mallin liikuntarutiinien lisäksi monia kiinnostaa myös naisen ruokailutottumukset, mikä onkin varmasti suurin syy siihen, että tähden paljastama voileipäresepti on levinnyt sosiaalisessa mediassa.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten Lisa Nguen valmistaa kuuluisan Bella Hadidin voileivän. Voileipään tulee salaattia, tomaattia, leikkeleitä ja kahdenlaista kastiketta. Majoneesi, jonka sekaan laitetaan basilikaa, valkosipulia, sinappia, suolaa ja sitruunamehua. Toinen kastike, joka sekoitetaan leivän väliin tulevan salaatin kanssa, sisältää oliiviöljyä, balsamicoa, suolaa, oreganoa, chilipaprikahiutaleita ja mustapippuria.