Karita Tykkä paljasti reseptinsä täydelliseen aamuun – koostuu neljästä asiasta

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karita Tykkä on suomalainen malli, juontaja ja korusuunnittelija, joka tuli Suomen kansalle tutuksi vuonna 1997 kun hänet valittiin Miss Suomeksi. Nykyään hän tekee töitä hyvinvointivalmentajana opastaen ihmisiä paremman fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin pariin.

Nyt 46-vuotias Karita Tykkä on paljastanut hänen reseptinsä loistavaan päivään. Naisen mukaan aamun aloitus on se, joka määrittelee koko päivän pohjasävyn. Tykän paras aamun aloitus koostuu neljästä asiasta, jotka hän pyrkii toteuttamaan myös matkoilla ja lomilla ollessaan.

Karita Tykkä aloittaa aamunsa meditaatiolla, jonka jälkeen hän nauttii aamukahvistaan. Sen jälkeen hän haluaa liikuttaa kehoaan ja suosiikin yleensä aamuisin pilatesta. Pilateksen jälkeen kaunotar käy vielä pulahtamassa meressä.