Temppari-Mira julkaisi peppukuvan ja avautuu kehostaan: ”Pahin mahdollinen skenaario”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Temptation Island Suomi -ohjelmasta aikoinaan tutuksi tullut fitness-kaunotar Mira Ahola joutui ohjelman jälkeen kritiikkimyrskyn silmään, mutta kohu laantui ja kaunotar on sittemmin nähty kilpailemassa muun muassa fitness-kilpailussa.

Nyt Mira poseeraa upeassa kuvassa pakarat lähes paljaana ja avautunut monia koskettavasta asiasta, eli naisten kehosta, hormonitoiminnasta ja kuukautiskierrosta.

– Kisoihin on nyt 10,5 viikkoa ja oma kierto on edelleen päivälleen ollut kohdillaan. Lähinnä se, minkä takia tätä asiaa avasin on JÄÄTÄVÄ stressi siitä, että ennusteen mukaan omat menkat osuu juuri kisapäivälle – pahin mahdollinen skenaario. Miksei kukaan ole puhunut tästä asiasta?! Mira Ahola kirjoittaa.

– Miten huono tuuri voi olla?! Rehellisesti sanottuna vituttaa, kun en vain jatkanut pillereiden syöntiä, koska nyt voisin ”siirtää” tyhjennystä helposti eteenpäin niiden avulla. Eikä tässä nyt uskalla alkaa enää säätämään niiden kanssa uudestaan, kun sitäkään ei tiedä, miten kroppa niihin reagoi tässä hetkessä, Mira jatkaa.