Ihastuttava video eläinten ja ihmisten jälleennäkemisistä – silmäkulmat kostuvat väkisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat eivät unohda omia rakkaita omistajiaan vaikka he olisivat olleet pidempäänkin poissa kotoa. Koirat ikävöivät niille tärkeitä ja läheisiä ihmisiä ja näyttävätkin sen yleensä todella riemukkailla jälleennäkemisillä. Myös muut lemmikit osaavat ilmaista näyttävillä tavoilla riemua, joka rakkaan ihmisen näkemisestä syntyy,

Nyt ihastuttavalla Akimbo-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään kooste mitä ihanimmista jälleennäkemisistä ihmisten ja eläinten välillä. 11-minuuttinen video herkistää kovimmankin katsojan eikä liikutuksen kyyneleiltä pysty välttymään tätä katsellessa.

Videolla nähdään miten jopa leijonat ja elefantit iloitsevat nähdessään pitkästä aikaa ihmisen, joka on hoitanut niitä aiemmin. Koirien ja edellämainittujen eläinten lisäksi videolle mahtuu myös simpanssi ja jopa susilauma, joka iloitsee nähdessään niille tutut kasvot.