Nuori mies syytti hyvää biisiä ylinopeudesta – hansikaslokerosta paljastui toinenkin syy

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva 19-vuotias autoilija myönsi ajaneensa Hondallaan lähes 200 kilometrin tuntivauhtia Iowan osavaltioiden välisellä tiellä. Sivullinen oli tehnyt hänestä ilmoituksen hätänumeroon. Pian nuorukainen kurvasi poliisipartion ohi 160 km/h.

Poliisi sai ajoneuvon kiinni ja antoi sille pysäytyskäskyn. Kuljettajana ollut Nicholas Bernard kertoi poliisille kaahanneensa kovaa vauhtia, koska hänen stereoistaan tuli hyvä kappale. Hän kurottautui kohti hansikaslokeroa antaakseen poliisille rekisteriotteen.

Poliisi näki hansikaslokerossa suuren määrän marihuanaa. Ajoneuvoon suoritetussa paikanetsinnässä löydettiin huumepiippu ja muuta välineistöä huumeiden käyttöön. Bernardia syytettiin kahdesta huumausainerikoksesta ja hänet määrättiin Johnson Countyn vankilaan, The Smoking Gun uutisoi.