Billie Eilish nostalgisessa haastattelussa – huomaatko jotain tuttua?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nopeasti maailmanmaineeseen noussut laulaja-lauluntekijä teki todellisen läpimurtonsa vuonna 2019 Bad guy -nimisellä hitillään, jota seurasivat megasuositut When the party’s over ja everything i wanted -kappaleet. Naisen elämä on suosion myötä muuttunut viime vuosien aikana todella paljon, mikä käy ilmi myös tähden antamista haastatteluista.

Vanity Fair -lehti aavisti nuoren tähden tulevan nousun jo neljä vuotta sitten haastatellessaan tällöin 15-vuotiasta Billie Eilishia. Sama haastattelu on toteutettu sen jälkeen joka vuosi, mikä tekeekin videohaastattelusta melko ainutlaatuisen katsauksen nuoren naisen kehitykseen artistina. Nyt sama haastattelu on toteutettu jo kuudetta vuotta peräkkäin.

Ensimmäisen ja viimeisen haastattelun välillä on ehtinyt tapahtumaan todella paljon. Nainen on kasvanut teini-ikäisestä nuoreksi 20-vuotiaaksi naiseksi ja vakiinnuttanut asemansa artistina musiikkialalla maailmanlaajuisesti. Viime vuoden suurimpia saavutuksia oli tähdelle Oscar-palkinnon voittaminen ja pääesiintyjänä toimiminen sekä Coachella että Glastonbury -festivaaleilla.