Identtiset kaksoset haluavat raskaaksi samaan aikaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australiassa asuvat Anna ja Lucy Decinque jakavat yhteisen kihlattunsa. Nyt siskokset yrittävät tulla raskaaksi samaan aikaan yhteiselle miehelleen Ben Byrnelle. Anna ja Lucy esiintyvät TLC:n Extreme Sisters -ohjelmassa.

Kaksikko kertoi ensimmäisen kerran raskauttamissuunnitelmistaan vuonna 2021, ja kirjoitimme tällöin aiheesta myös Staraan. He haluavat hedelmöittymisen tapahtuvan samaan aikaan ja siten, että he myös synnyttävät samoihin aikoihin. Tämä luo paljon painetta kaksosten avomiehelle. He harjoittelevat vanhemmuutta nukeilla.

– Olemme 35-vuotiaita. Olemme päättäneet, että haluamme lapsia nyt, siskokset napauttavat.

He paljastivat äsken TLC-kanavalla, että Ben kohtelee heitä tasapuolisesti, eikä jätä suukottamatta toista sisaruksista ikinä toista suudeltuaan. Sama pätee ilmeisesti myös kolmikon intiimiin elämään.