Poptähti Eini aurinkolomalla – discokaunotar hehkuu rantakuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen discomusiikin esikuva ja suosikkiartisti Eini on viettänyt hyvin ansaittua lomaa Gran Canarialla. Hän on levännyt ja kerännyt voimia tulevaan kiertueeseen. Eini julkaisi Instagramiin upean kuvan meren rannalta.

– Akut on todellakin ladattu ja kotimatka huomenna voi alkaa. On paljon virtaa taas aloittaa keikkailu ja niinkuin uudessa tulevassa sinkussani laulan ”syntynyt uudelleen”, joka ilmestyy 3. helmikuuta. Sellaiselta olo tosiaan tuntuu, Eini hehkuttaa.

Eini on 62-vuotias artisti, joka aloitti uransa vuonna 1977. Hän nousi tunnetuksi hitillä Yes sir, alkaa polttaa. Hän keikkailee edelleen aktiivisesti ja odottaa innoissaan esiintymisiä aurinkoloman jälkeen.

– Nähdään energisillä keikoilla!