Suomalainen William julkaisi biisikatkelman – netissä lytättiin heti epävireiseksi kopioksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen räppäri William, joka on syntymänimeltään Ville Virtanen, julkaisee perjantaina 27. tammikuuta uuden kappaleen nimeltään Ei vitus. Hän on julkaissut kappaleesta ennakkomaistiaisen TikTokiin. Ihmiset eivät ole vakuuttuneita.

– Mitä tämä on?, kysyy yksi netinkäyttäjä.

– Salainen lahjakkuus, mikä kannattaisi myös pitää salaisena, kommentoi toinen.

Kappaleen näytepala ei ole saanut mairittelevia mielipiteitä osakseen. Ihmiset arvostelevat videolla kuultavaa laulua epävireiseksi ja kaipaavan enemmän autotunea, eli äänen korkeutta teknologian avulla toteutettavaksi. Video on kuvattu ilmeisesti 26-vuotiaan räppärin kotona.

– Voi hallelujaa, kommentoi eräs.

– Gettomasa kopio, arvioi yksi käyttäjä.

@realwilenchy

Willain szn szn

♬ Ei vitus – william