Uimapukumalli Haley Kalil hankki silikonirinnat

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen huippumalli Haley Kalil, sosiaalisessa mediassa Haley Baylee, on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukumallina. Moni ihailee etenkin tähden pitkiä punertavia hiuksia, joita Haley Kalil ei ole kertomansa mukaan ikinä värjännyt.

Haley Kalil kuvaa videoita hänen omalle YouTube-kanavalleen, jota seuraakin nykyään jo yli 875.000 tilaajaa. Nyt mallikaunotar päätti tehdä rehellisen videon, jossa hän kertoo hankkineensa silikonitäytettä rintoihinsa.

Haley Kalil ihmettelee sitä miten ihmiset haluavat korjata epävarmuuksiaan plastiikkakirurgin veitsen alla, mutta leikkausten jälkeen ovat liian häpeissään kertoakseen toimenpiteistä. 30-vuotias nainen halusikin nyt itse avata keskustelun ja puhua avoimesti siitä miksi hän päätti hankkia täytettä rintoihinsa.

Haley Kalil kertoi olleensa aina epävarma rinnoistaan. Kun ne alkoivat kasvamaan teini-iässä, toinen kasvoi suuremmaksi kuin toinen. Lopulta täysi-ikäisenä nainen marssi kauneuskirurgin puheille ja näytti Victoria’s Secret -kuvaston mallia ja kertoi haluavansa samanlaiset rinnat kuin hänellä.