Lizzo on kyllästynyt jatkuvaan arvosteluun: ”Tämä vartalo on taidetta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Lizzo tunnetaan musiikillisten taitojensa lisäksi myös kehopositiivisuuden sanansaattajana, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä kameralle.

Nyt Lizzo on julkaissut TikTok-kanavallaan videon, jossa hän ihmettelee sitä miten ihmiset jaksavat kommentoida toistensa vartaloita. Lizzo on kyllästynyt jatkuvaan arvosteluun ja siihen, että aina jonkun mielestä olet liian lihava tai laiha. Lizzoa ärsyttää myös vieraiden ihmisen jatkuvat terveysneuvot.

– Sinun kannattaisi laihduttaa terveyssyistä. Sinä olet liian laiha. Sinun kannattaisi hankkia itsellesi rinnat ja takapuoli. Kävikö hän plastiikkakirurgilla? Olemmeko me kunnossa, Lizzo ihmettelee videollaan.

Lizzo muistuttaa seuraajiaan myös siitä, että artistit ovat tekemässä taidetta eikä heitä kiinnosta yrittää jatkuvasti sopeutua ihmisten kauneusihanteisiin. ”Tämä vartalo on taidetta”, Lizzo toteaa itsevarmasti.

@lizzo

FOR THE PPL IN THE BACK🍑

♬ original sound – lizzo