Seiska: Sofia Belórf perusti nettikirppiksen – myy tavaroita salaisella sometilillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen fitness-malli ja skandaalikaunotar Sofia Belorf on perustanut uuden Instagram-tilin, jolla hän myy käytettyjä luksustavaroitaan. Nainen on tehnyt tilistä yksityisen, mutta Seiska-lehti on päässyt katsomaan tilin myytävien tuotteiden valikoimaa.

Uuden sosiaaliseen mediaan perustetun nettikirppiksen nimi on closetbysofiab. Huippumerkeillä varustettujen tuotteiden on kerrottu olevan aitoja. Hän myy muun muassa merkkilaukkuja 400-450 euron hintaan. Lisäksi valikoimassa on aurinkolaseja, kenkiä ja vaatteita.

Sofia Belorf on ollut vähemmän skandaaliotsikoissa hänen erottuaan poikaystävästään Stefan Thermanista. 32-vuotias mediapersoona on yhdistetty viimeksi romanttisessa mielessä suomalaisen miljonäärisuvun perilliseen.