Abigail Clancy Victoria’s Secretin kuvausten backstagella – kuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Abigail ”Abbey” Clancy tuli aikoinaan tunnetuksi vuoden 2006 Britannian Huippumalli Haussa -ohjelmasta, jossa nainen sijoittui toiseksi. Viime aikoina kolmekymppinen kaunotar on keskittynyt lähinnä mallin uraansa ja perhe-elämäänsä kolmen lapsen äitinä.

Tällä kertaa Abigail on päässyt poseeraamaan Victoria’s Secretin mallikuvauksiin, joiden backstagella hän kuvasi itseään alusvaatteisillaan. Upeat kuvat päätyivät luonnollisesti pian sosiaaliseen mediaan hänen omalle käyttäjätililleen.

Abbey Clancylla on kolme lasta, joista nuorin Johnny Crouch -nimen saanut poika syntyi tammikuun 3. päivä. Näyttävällä asuvalinnallaan mallikaunotar osoitti, että on jälleen työkunnossa ja palautunut kolmannesta raskaudestaankin ennätysvauhtia aiempiin mittoihinsa.