Onko toiveena raskaus? Neljä keinoa parantaa hedelmällisyyttä luonnollisesti

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pariskunnat, joilla on haasteita saada lapsia, hakevat apua hedelmällisyysklinikoilta. Kerroimme taannoin tutkimuksesta, josta kävi ilmi, että yllättävän moni pariskunta tuli koronakaranteenien aikana hoitojen loputtua raskaaksi luonnollisesti. Syy tähän löytyi siitä, että koronaviruksen vuoksi ihmiset olivat enemmän kotona ja harrastivat useammin seksiä.

Aina pelkkä seksin harrastaminen ei kuitenkaan auta. Nyt Healthista-sivusto on antanut luonnollisia keinoja, joiden avulla omaa hedelmällisyyttä voi parantaa.

1. Lisää ruokavalioon yrttejäRosmariini, lakritsijuuri, persilja, merilevä ja alfalfa-idut parantavat hedelmällisyyttä. Muista kuitenkin, että raskaana monia yrttejä ei enää suositella nautittavaksi raakana tai teenkään muodossa.

2. ElämäntapamuutosLopeta tupakan polttaminen, nuku tarpeeksi, rajoita alkoholin ja kahvin juomista ja liiku säännöllisesti. Yritä välttää myös stressiä.

3. Käy verikokeessaYmmärrät omaa terveyttäsi, kehoasi ja hormonitasapainoasi paremmin kun saat siitä tarkkaa tietoa verikokeen avulla.

4. RavintolisätVerikoetulosten perusteella lisää päivittäiseen käyttöön ravintolisiä, jotka tukevat hedelmällisyyttä ja parantavat raskautumisen mahdollisuutta.