Pamela Andersonin paljastuskirja: Jack Nicholson narahti kimppakivasta Playboy-kartanossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Baywatch-näyttelijä Pamela Anderson on kertonut yllättäneensä Jack Nicholsonin kimppakivasta Playboy-kartanossa. Hän kertoi asiasta muistelmateoksessaan Love, Pamela.

– Herra Nicholsonilla oli kaksi kaunista naista vieressään. He kaikki kikattivat ja suutelivat seinää vasten liukuen toistensa päälle, Pamela kirjoittaa teoksessaan Variety-lehden mukaan.

– Kävelin ohi peilille ja kumarruin pesualtaan päälle korjatakseni huulikiiltoani. Yritin olla katsomatta kolmikkoa, mutta en voinut olla näkemättä tapahtumia, enkä voinut irrottaa katsettani, 55-vuotias Anderson muistelee.

Anderson on esiintynyt Playboyn kannessa useammin kuin kukaan muu malli. Hänen uransa Playboy-pupuna kesti 22 vuotta. Hän esiintyi ensimmäisen lehden kansityttönä lokakuussa 1989. Hänen muistelmansa ja Netflix-erikoisdokumentti ilmestyvät samanaikaisesti 31. tammikuuta.